P.g.a. SkrivPuff: Klockan var elva på kvällen

Klockan var elva på kvällen. Marion kände sig ganska desorienterad och kunde bara snabbt konstatera att det svaga mörkret utomhus och klockan talade samma språk. Klockan var verkligen elva!

Hon hade satt sig vid köksbordet och ätit frukost strax efter klockan sex i morse. Hon hade sedan omhuldat sig morgonrocken och dragit fram allt material som skulle komma att bli de avgörande delarna i hennes C-uppsats… Sedan minns hon att hon gjort upp en plan om vad hon hade att göra, vad som var viktigast att prioritera och sedan hade hon grävt ner sig i C-uppsatsande…

Och nu var klockan alltså elva? Magen kurrade till som för att övertyga Marion ytterligare om vad klockan faktiskt var. I samma stund som magen harklade sig kände Marion både hungern och tröttheten kicka in. Hon visste att räddningen åtminstone fanns någon meter bort. I frysen hade hon nämligen bunkrat upp med en hel del lunchlådor för att hon kände sig själv. Hon visste så väl hur hon kunde gå upp i atomer och glömma både tid och rum.

“Jag skulle skaffat den där katten Sara tjatade om.”, tänkte Marion medan hon förberedde matlådan för mikrovågsugnen. Sara hade trots allt låtit väldigt övertygande om att katten inte bara skulle erbjudit sällskap, utan att hon på köpet skulle fått en alldeles egen mat- och sovklocka…

Advertisements

4 thoughts on “P.g.a. SkrivPuff: Klockan var elva på kvällen

    1. Haha! 🙂

      Jag har själv skrivit en C-uppsats och en D-uppsats med en katt i hushållet och hon var en bra stöttepelare i delarna som gällde mat och hon kändes lite som en övervakare dessutom så att jag gjorde det jag behövde för att skriva klart båda uppsatserna i tid!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s